M: info@togras.si T: 031 666 009 Gradbeništvo toni na Facebooku

slikaPri gradnji oziroma prenovi vaše hiše, stanovanja ali poslovnih prostorov na podlagi dolgoletnih izkušenj v gradbeništvu vodimo in koordiniramo celoten postopek vseh faz gradnje od planiranja, izvedbe do predaje naročniku.
Izvajamo nadzor kvalitete nad opravljenimi deli.
Prednost našega podjetja je v tem, da poleg same izvedbe tudi vodimo in koordiniramo celoten potek vseh gradbenih, strojnih in elektro  instalacijskih del ter obrtniških del vse do zunanje ureditve objekta. Celotna izvedba del je skladna s splošno gradbeno prakso in pravili stroke.
Objekt zgradimo po vaši projektni dokumentaciji, do željene gradbene faze oziroma na ključ v sodelovanju s kakovostnimi, izbranimi pogodbenimi podizvajalci.
Ponujamo prave rešitve na področju gradbeništva,  takojšen odziv, svetovanje, kvalitetno in strokovno  izvedbo, uporabo novih materialov in tehnologij in konkurenčne cene.
Na podlagi večletnih izkušenj stanovanjske gradnje vam ponujamo tudi storitev strokovnega celostnega pregleda in pomoč pri odpravi pomanjkljivosti pri primopredaji in prevzemu objekta (stanovanja, hiše, poslovnih prostorov,…).

Gradbena dela 

 Rušitvena dela

Zidarska dela 

-gradnja stanovanjskih hiš
-gradnja prizidkov
-gradnja manjših objektov
-sanacije, adaptacije, prenove objektov oziroma stanovanjskih ali poslovnih prostorov
- rušenje objektov,
- rušenje predelnih sten in stropov
Ves odpadni material in ruševine tudi odpeljemo na deponijo.
-izvedba klasičnega ometa
-zidanje z opečnatimi zidaki
-zidanje s siporexom
-zidanje z betonskimi bloki
-zidanje z NF opeko
-zidanje ograj
-zidanje škarp

 

Izvajamo vsa zaključna dela v gradbeništvu. Najpogostejša dela so slikopleskarska dela, fasaderska dela, keramičarska dela, suhomontažna dela in parketarska dela.

copic2

Slikopleskarska dela

Pri slikanju sten in stropov z različnimi barvami, smo predvsem pozorni na vrsto in stanje podlage ter potrebne faze za njeno pripravo. Najprej prostor primerno zaščitimo z zaščitno folijo in filcem nato pričnemo z delom. V tej fazi najprej saniramo nastale razpoke z ustreznimi materiali, nanesemo akrilno emulzijo, izvedemo kitanje, glajenje ter brušenje podlage. Sledi 2x beljenje z izbrano barvo.

Fasaderska dela

Fasada je s primerno toplotno izolacijo izrednega ekonomskega pomena. Izdelujemo vse vrste fasad, obnavljamo fasade in poskrbimo, da vam vaša fasada nudi primerno toplotno zaščito in lep izgled vašega objekta. 

Keramičarska dela

 Nudimo vam kvalitetno polaganje talne in stenske keramike po vašem izboru v stanovanjih, sanitarijah, poslovnih prostorih, stopniščih, terasah in balkonih.
Keramične ploščice polagamo samo s kvalitetnimi lepili in fugiramo s kvalitetnimi fugirnimi masami (npr. epoxi maso). Na koncu še primerno silikoniramo stike vogalov in tlaka.

Suhomontažna dela

Montaža gips plošč oziroma suhomontažna gradnja predstavlja sodoben sistem izdelave notranjih prostorov. Nudimo vam izdelavo sten in stropov iz gips plošč npr.pregradne stene, spuščeni stropi, podstrešje, stenska obloga, vratni podboji, drsna vrata,…

Parketarska dela

Polagamo vse vrste talnih oblog (klasičnega parketa, in lakiranja parketa, vseh vrst laminata, ladijskega poda, plute, tekstilnih oblog, pvc podov in toplih podov).

 

bathroomIzvajamo celovito prenovo oziroma adaptacijo sanitarnih prostorov  kot so kopalnice in WC prostori,  kot tudi prenovo, obnovo drugih posameznih stanovanjskih ali poslovnih prostorov.
Pri prenovi se prilagajamo vašim željam in potrebam. Svetujemo vam pri izbiri materiala, keramičnih ploščic in ostali sanitarni opremi.
Po končanem delu za seboj generalno počistimo.

 

 

 

 

 

 

 

tlakovci

Zunanja ureditev  Vzdrževalna dela 
Poskrbimo tudi za lepo zunanjo ureditev vaše terase ali dvorišča.
Nudimo vam:
-polaganje plošč
-polaganje kamna
-polaganje robnikov
-tlakovanje dvorišča
Izvajamo tudi vzdrževalna dela v sklopu hišniških storitev (kjučavničarska dela, vodo-instalaterska dela, elektro-instalaterska dela).
ZEMLJEVID STRANI
CERTIFIKATI KONTAKT IN LOKACIJA
T: 031 666 009
M: info@togras.si
Davčna št.: SI83038361

Aljaževa ulica 12
1230 Domžale
Kje nas najdete
IMATE VPRAŠANJE?
Pošljite povpraševanje
Gradbeništvo toni na FacebookuObiščite nas tudi na FB
O piškotkih | Vse pravice pridržane © 2019 TOGRAS d.o.o. | Izvedba: www.enzo.si

Na spletni strani uporabljamo piškotke. S tem vam skušamo zagotoviti še boljši uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih...